Nimtofte Kulturhusforening har etableret et samlingssted, med højt til loftet

Lokalerner ligger i det gamle mejeri, midt i Nimtofte. Vi søger fonde, foreninger, virksomheder og private, om hjælp til at nå vores mål. Vi har brug for støtte, frivilligt arbejde, og økonomiske midler, så ombygningen kan blive en realitet.

Der er højt til loftet rent fysisk, men også gerne “højt til loftet” omkring de aktiviteter der skal være i disse nye rammer. Det er et ønske at vi kommer bredt ud, så hele Djursland kender os.

Ombygningen første etape

At skabe en stor sal, entre/garderobe, toiletter samt en køkkenafdeling med tilhørende bagindgang, toilet og teknikrum. Denne ombygning har foregået i 3 faser og varet 2 år.

Det har været en meget stor hjælp, med et stort engagement fra lokale firmaer, som har gjort det muligt at kunne dække alle fagområder i ombygningsarbejdet.

Tak til alle de frivillige som har hjulpet undervejs i forløbet og tak for de bidrag byens borgere selv puttede i projektet. De viste en stor opbakning, og var ikke bleg for at spytte i kassen.

De fonde der har støttet os med rigtig mange penge, skal vide at vi har været meget glade for deres tilskud. Det har været meget afgørende med disse midler , som har gjort at vi er kommet godt på vej og at vi så hurtig har kunnet gøre Etape 1 til en realitet. Tusind tak for det.

Et så stort projekt som dette har naturligt nogle kompromisser undervejs, dog har vi alligevel formået at nå det meste, og kun enkelte dele er lagt på hylden til en næste etape.

Bent Brandt Storkøkken A/S, har været en rigtig god samarbejdspartner omkring indretning af køkkenet. Der er blevet arbejdet benhårdt for at få det “rigtige” køkken, og til prisen inden for vores økonomiske ramme. Vi er blevet rigtig godt serviceret med yderst velkvalificeret medarbejdere. Stor tak til Bent Brandt storkøkken.

Fremtidsplanerne

Ja, de ligger og bobler, med hvad nogle af de øvrige rum i mejeriet kan bruges til.

Først og fremmest skal vi lige i “normal” drift, og få lokalerne i brug. Efter arrangementer i megen byggerod, trænger alle vist til en pause, og så vil focus komme tilbage igen, når de næste detaljer er kridtet op og finanseringen på plads.

Luk menu